Tutustumismatkat
 
Hyvin harvat meistä kokevat kiinteistön ostamisen turvalliseksi ilman paikan näkemistä omin silmin.
Täysin räätälöidyt tarkastusmatkamme tarjoavat sinulle kustannustehokkaan tavan matkustaa Turkkiin katsomaan kiinteistöjä, joista olet eniten kiinnostunut. Voimme järjestää matkasi kokonaan lentoineen,
lentokenttäkuljetuksineen ja matkan aikaisine majoituksineen.
 
Askel kerrallaan etenevä tarkastusmatkamme varmistaa, että saat huolista vapaan kiinteistökierroksen haluamallasi alueella Turkissa.
Tässä lyhyt kuvaus miten se toimii:

Tarkastusmatkan ajankohdan päättäminen
Päätämme yhdessä päivämäärät matkallesi, ja valitsemme edustajan tiimistämme opastamaan sinua matkan ja kiinteistökatselujen ajan.

Turkkiin matkustaminen
Kun matkapäivä on koittanut, niin pakkaat laukkusi ja lennät Turkkiin sille lentokentälle, joka on lähimpänä aluetta, jossa haluat tutustua kiinteistöihin. Kuljetuspalvelumme vie sinut lentokentältä hotelliisi. Pidämme parhaina vaihtoehtoina laadukkaita hotelleja keskeisillä sijaintipaikoilla, jotta matkustustarpeen määrä voidaan minimoida matkasi aikana.

Hotellilta noutaminen
Edustajamme tulee noutamaan sinut hotellilta sovittuun aikaan ja vie sinut lähimpään toimistoomme valmistelemaan kiinteistökierrosta kanssasi. Edustaja on jo tehnyt taustatutkimusta ehtojesi ja budjettisi mukaisesti, ja ehdottaa sinulle kiinteistöjä, jotka vastaavat kriteerejäsi.

Kiinteistökierros
Kun olet valinnut kiinteistöt jotka haluat nähdä, me kokoamme sinua varten yhteen kaikki tiedot, mukaan lukien kiinteistöesitteen, pohjapiirrokset, hintalistan ja muut oleelliset tiedot. Tämän jälkeen sinä ja edustajasi olette valmiita tekemään kiinteistökierroksen sovituissa paikoissa.

Tulosten arviointi
Kun olet nähnyt valitut kiinteistöt, pidämme arviointikokouksen kanssasi toimistollamme. Täällä sinulla on mahdollisuus kysyä yksityiskohtaisempia kysymyksiä ja kertoa meille ajatuksesi. Olemme aina valmiita ottamaan yhteyttä myyjään/rakentajaan tyydyttävien vastausten saamiseksi kysymyksiisi.

Myyntidokumenttien valmistelu
Kun olet tehnyt päätöksesi, tapahtuipa se samana päivänä, seuraavana päivänä, viikon kuluttua tai kuukauden kuluttua, me toivotamme sinut tervetulleeksi takaisin toimistoomme ja aloitamme ostoprosessin valitsemallesi kiinteistölle. Löydät lisätietoja kiinteistöjen ostamisesta Turkissa klikkaamalla tästä.
 
Kun matkasi on ohi, kuljetuksemme vie sinut lähtevälle lennollesi. Henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi uudelleen takaisin Turkkiin nauttimaan kiinteistöstäsi ja auttaa sinua aina kun tarvitset apuamme.
 
 
HUVILAN RAKENNUTTAMINEN
Oman unelmavillan rakennuttaminen on mahdollista Turkissa. Konsultointipalvelumme auttaa sinua valitsemaan oikeat yhteistyökumppanit projektiisi.
 

RAHOITUS
Turkkilaiset pankit myöntävät asuntolainoja suomalaisille. Kysy meiltä niin autamme asiassa.
 

ASUNNON VAKUUTUS
Asunnon vakuuttaminen Turkissa on edullista ja ennen kaikkea vaivatonta. Varmista että perheesi nauttii sijoituksestasi sukupolvesta toiseen.
 

SISUSTUSSUUNNITTELU
Hieno luksusasunto pääsee oikeuksiinsa vasta kun sillä on ansaitsemansa sisustus. Suunnittelijamme auttaa sinua tekemään lomakodistasi ylellisen, näyttävän ja kodikkaan.
 

LAKIAVUSTUS
Asuminen ulkomailla voi olla erilaista kuin kotisuomessa, ja varsinkin lakipykälät saattavat poiketa toisistaan eri asioissa. Olemme apunasi tarvittaessa, myös asuntokauppojen jälkeen.
 

LENTOKENTTÄKULJETUS
Suoraan lennon jälkeen omalle loma-asunnolle yksityisellä kuljetuspalvelullamme. Mikäs sen helpompi ja rennompi tapa aloittaa loma!