Mikä on Asuntoturkki.fi?
 
Tervetuloa laadukkaan kiinteistönvälityspalvelun pariin Turkissa.
 
Asuntoturkki.fi on osa Coastalturkey.com on kiinteistönvälitys- ja sijoitustoimistoa, jota johtavat pohjoiseurooppalaiset kiinteistöalan ammattilaiset, sekä joukko valittuja turkkilaisia yhteistyöyrityksiä ja konsultteja. Opastamme kansainvälisiä ostajia asuntojen, sijoituksien, kaupallisten kiinteistöjen, maan, loma-asuntojen ja muiden myyntiin ilmoitettujen kiinteistöjen kanssa Turkin rannikkoalueilla. Kunnioitettujen ja luotettujen yhteistyökumppaniemme kautta pyrimme tekemään uuden kotisi ostamisesta Turkissa ilon aiheen. Turkki on taloudeltaan kasvava maa, mutta kiinteistöjen hinnat ovat silti alhaisempia kuin muissa suosituissa maissa, kuten Espanjassa ja Kreikassa.

Vuoden 2012 uuden lainsäädännön myötä Turkista on tullut vieläkin ystävällisempi ulkomaalaisille ostajille. Siksi kiinteistön Turkista ostamisesta on tulossa yhä suositumpaa Euroopassa kiinteistösijoittajien sekä lomailijoiden keskuudessa.

CoastalTurkey.com tarjoaa myytäviä kiinteistöjä läpi koko Turkin rannikkoalueiden, kuten Alanya, Antalya, Side, Belek ja muut suositut kaupungit. Tarjolla on muuttovalmiita kiinteistöjä sekä vielä rakentamatta olevia sijoituskiinteistöjä.

Mitä saat valitsemalla Asuntoturkki.fi:n:
  • Laaja valikoima myytävänä olevia laadukkaita turkkilaisia kiinteistöjä, jokaiseen tarpeeseen ja jokaiselle budjetille
  • Taloudellista opastusta kiinteistökaupassasi
  • Tarkastusmatkat - kiinteistöjen katselu CoastalTurkey.comin ja yhteistyökumppaniemme kanssa
  • Apua ja neuvontaa omalla kielelläsi - sekä asiantuntemusta Turkin kiinteistöalalta
  • Vahva tuki ennen myyntiä, sen aikana ja sen jälkeen
  • Lain määrittämä viitekehys kaupankäyntimenettelyille
  • Kaupan jälkeinen tuki hallintapalveluilla
  • Vuokrauspalvelut
 
 
MIKSI TURKKI?
Turkki on yksi maailman kuumimmista kiinteistösijoituskohteista tällä hetkellä. Miksi? Lue muutama fakta Turkista sijoituskohteena.
 

OTA YHTEYTTÄ
Henkilöstömme tuntee Turkin asuntomarkkinat ja koko osaamisemme on käytössäsi. Ota yhteyttä niin katsotaan kuinka voimme auttaa.
 

SELAA KOHTEITA
Löydä parhaiten sinulle sopivat kohteet käyttämällä helppoa, mutta tehokasta hakukonettamme. Edustamme vain hyvämaineisten rakentajien projekteja ja korkealuokkaisia välitysasuntoja.